Inspiration til bedre skadesanering

Skadeservicebranchen gennemgår i disse år store forandringer. Stigende konkurrence og højere forventninger fra forsikringsbranchen om bedre og billigere udførsel af forsikringsskader, stiller store krav til en i forvejen presset branche. 

Jesper Natorp

Direktør / Ejer

Tid til kreativ nytænkning og innovation!

Derfor er det, som i mange andre brancher, også i skadeservicebranchen tid til at tage skyklapperne af og fokusere på nytænkning og innovation. Skal konkurrenceevnen skærpes og indtjeningen forbedres, er der helt sikkert behov for at kigge på nye produkter og metoder til effektivisering af skadesanering indenfor brand-, vand- og skimmelskader m.v. 

NAC Europe blev etableret for over 23 år siden, med det populære og alsidige Vaportek lugtsaneringsprogram, som vores første produkt. NAC´s overordnede mission har altid været at tilbyde nye og innovative produkter til skadeservicebranchen. NAC Europe bestræber sig på at være/blive total-leverandør af innovative produkter til skadeservicebranchen. Produkter fra NAC Europe er nøje udvalgt blandt verdens førende producenter af tidens mest innovative og miljøvenlige produkter til skadeservicebranchen. Vi tror på, at innovation bliver den suverænt vigtigste faktor for konkurrenceevne. 

Systemløsninger

Vores fokus er at tilbyde branchen innovative og miljøvenlige produkter, som styrker vore kunders konkurrenceevne og indtjening.Vi bestræber os ikke kun på at levere innovative produkter, men også færdige og gennemtænkte løsninger, som sikrer stor accept hos skadeservicemedarbejdere, skadelidte og forsikringselskaber. 

Styrk konkurrenceevnen og få bedre indtjening

I et konkurrencepræget marked er det de virksomheder med et godt image og brand, som på sigt klarer sig bedst. Ved at implementere produkter og systemløsninger fra NAC Europe kan du være sikker på at din virksomhed arbejder med nogle af tidens bedste produkter, som optimerer skadesaneringen og dermed sikrer din virksomhed anerkendelse, flere kunder og mere succes. Din konkurrence evne styrkes og din indtjening maksimeres.

Vision

NAC Europe ønsker at være en anerkendt og førende leverandør af innovative og miljøvenlige produkter af høj kvalitet til den europæiske skadeservicebranche.

Mission

At vore kunder anvender NAC Europe’s produkter for at kunne udføre skadesaneringsopgaver hurtigere, smartere, sikrere og mere lønsomt.

At ledelsen hos vores kunder bevidst vælger at samarbejde med NAC Europe for at opnå en differentieret markedsposition, som styrker konkurrenceevnen og som konsekvens heraf øger indtjeningen og lønsomheden.